Levering, verzendkosten & condities | Kooistra.com

Levering, verzendkosten & condities

Showroom bezoeken

Voor een bezichtiging van ons actuele assortiment nodigen wij u graag uit in onze showroom in Leeuwarden. Tevens bevindt zich op deze locatie ons voornaamste magazijn. Wij verzoeken u wel om vooraf een afspraak te maken.

Bestellen op aanvraag

Wij leveren wereldwijd, tevens is het mogelijk om bestellingen bij ons af te halen. Voor het plaatsen van een order, of voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.
sales@kooistra.com
(+31) 58 203 00 88

Levering via webshop

Bevindt het afleveradres zich in Nederland, België of Duitsland? Dan kunt u (optioneel) online uw bestelling plaatsen.

Condities levering

Nederland (web order) België (web order) Duitsland (web order) Orders via afdeling verkoop
Webshop bestellingen worden na ontvangst en betaling binnen 3 – 7 werkdagen geleverd. (uitgezonderd onvoorziene omstandigheden) Levering van orders geplaatst via de afdelingverkoop vindt in overleg plaats.
Orderbedrag Minimum orderbedrag voor alle web orders is €125,- exclusief BTW. Bestaat uw bestelling uit één of enkele omdozen, mogelijk kunnen wij u dan een goedkopere verzendmethode aanbieden. Neem hiervoor contact op via sales@kooistra.com of telefonisch via 058-2030088
€125,- tot €500,- €45,- €75,- €200,- in overleg
€500,- tot €1000,- FREE FREE €200,- in overleg
€1.000,- tot 1.500,- FREE FREE €150,- in overleg
€1.500,- tot €2.500,- FREE FREE €100,- in overleg
€2.500,- plus FREE FREE FREE in overleg
*deze prijzen zijn exclusief BTW

Algemene voorwaarden webshop

Onderstaande voorwaarden zijn alleen van toepassing op bestellingen die zijn geplaatst via de webshop van Kooistra.com BV.

Aanvullend op deze algemene voorwaarden webshop gelden tevens de algemene voorwaarden van Kooistra.com BV, welke u hier kunt vinden
Algemene voorwaarden Kooistra.com BV >.

 

Artikel 1 – Koopovereenkomst
Na het plaatsen van een bestelling via de webshop op www.kooistra.com is de koopovereenkomst een feit.

 

 

Artikel 2 – Prijzen
Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De prijzen inclusief BTW
en eventuele verzendkosten worden automatisch berekend en deze ziet u in uw winkelwagen als u gaat afrekenen. Alle prijzen zijn in euro’s. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op reeds lopende orders.

 

Artikel 3 – Bezorging en bezorgkosten
3.1 Bij het plaatsen van een bestelling via onze webshop maakt u automatisch gebruik van bezorging en hiermee eventueel gemoeide bezorgkosten.
Wenst u een bestelling te plaatsen om deze vervolgens zelf op te komen halen, dan dient de bestelling geplaatst te worden via onze verkoopafdeling. Hier zijn verder geen bezorgkosten van toepassing.

 

Artikel 4 – Levering
4.1 Bestellingen worden na ontvangst en betaling binnen 3 – 7 werkdagen geleverd. (uitgezonderd onvoorziene omstandigheden)

 

4.2 Overschrijding van de leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts indicatief en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.

 

4.3 Kooistra behoudt zich ten alle tijd het recht een bestelling, dan wel een deel hiervan, te annuleren als gevolg van het niet voorradig zijn van producten of wat voor reden dan ook. De productkosten gemoeid met de door Kooistra geannuleerde of gedeeltelijk geannuleerde bestelling worden terug gestort.
Een door Kooistra geannuleerde of gedeeltelijk geannuleerde bestelling geeft u geen recht op schadevergoeding

 

Artikel 5 – Betaling
Betaling kan op de volgende manieren plaatsvinden:
• Contante betaling bij ophalen. Tevens betaald u geen verzendkosten. (let op, alleen van toepassing wanneer u een bestelling plaatst via de afdeling verkoop.)
• Bestellingen kunt u eenvoudig betalen middels een bankoverschrijving (per acceptgiro of via internetbankieren) naar: IBAN: NL23ABNA0416168655 BIC: ABNANL2A t.n.v. Kooistra.com BV. te Leeuwarden o.v.v. het bestelnummer.
• PayPal
• Bancontact/Mister Cash
• SOFORT Banking
• iDEAL

 

Artikel 6 – Wijzigingen algemene voorwaarden
Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst geldig was.

 

Artikel 7 – Privacy Beleid
De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Kooistra.com BV. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestellingen, zoals bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt strikt vertrouwelijk gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen en zal nooit aan derden worden verstrekt.

 

Artikel 8 – Retourneren / Annuleren
8.2 Iedere bestelling kan zonder kosten, op de datum van het plaatsen van de bestelling worden geannuleerd. U dient daartoe een e-mail te sturen aan Kooistra.com BV., dit kan via het contactformulier of naar info@kooistra.com. Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

 

8.3 Indien u niet op de datum van het plaatsen van de bestelling uw bestelling heeft geannuleerd c.q. geen bevestiging van annulering kunt overleggen, brengen wij u een bedrag ter hoogte van 10% van het netto orderbedrag in rekening.

 

8.4 Annuleert u de bestelling, nadat de bestelling aan u verzonden is, dan is Kooistra.com BV. genoodzaakt u een bedrag ter hoogte van 20% van het netto orderbedrag in rekening te brengen.

 

8.5 Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kooistra.com BV. heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Algemene voorwaarden Kooistra.com BV >

X